duminică, 21 aprilie 2013

Vis foto video nunta Bucuresti

      Nu mereu calcam pe bucati pufoase de nori, nu intotdeauna plutim pe stele, dar doar in ziua cea mai frumoasa a vietii ne dorim ca visul sa devina realitate. Desi visul s-a spulberat o data, pentru mine a fost un inceput nou, a fost timpul adevaratei iubiri. Cand nu mai credeam ca il voi intalni, nu mai speram ca ma voi mai indragosti, atunci l-am vazut. Nu parea Printul din Poveste, insa era un om bun, cald, primitor, sensibil si plin de surprize. Nu vroiam sa-l privesc ca pe viitorul meu sot, pentru ca nu mai speram la nimic fumos, dezamagirea din viata mea ma facuse sa ma inchid in mine si sa stau intr-un con de umbra. Privirea lui stralucea de fiecare data cand ma vedea, glasul lui era asa melodios de fiecare data cand ma suna, iar bratele sale deveneau asa primitoare cand ma cuprindea. Viata mea a luat o intorsatura radicala in ziua aceea, cand am fost cea mai fericita si cand mi s-a facut cea mai mare surpriza de pana acum. Cum de catre cine?! De EL. Stiam ca merg la un interviu de angajare, insa nu a fost asa. O masina m-a luat din fata casei si pe bancheta din spate era un biletel in care scria locul unde voi merge si ora.
       Am asteptat nerabdatoare sa ajung acolo. Era intr-adevar o adresa necunoscuta unde se afla o vila cu 2 etaje. Am intrat emotionata. in prima camera, in living, unde era o cutie mare in mijloc. M-am apropiat si am citit ce scrie pe cutie: rochie de mireasa. Am deschis-o plina de emotii. Am vazut ceva superb, o rochie ca de printesa, un material fin si cu mici perle pe margine. Rochia avea o trena potrivita si ce mi-a atras atentia au fost doi fluturasi care erau de-o parte si de alta a umerilor. Ii dadea o nota distinctiva si o facea sa straluceasca chiar de era intuneric. M-am imbracat si imi venea minunat. Ma copleseau tot felul de sentimente caci purtam o asa rochie de printesa intr-o zi asa frumoasa si unica in viata mea. Mi-am dat seama ce avea sa se intample in continuare, insa nu am ghicit pe deplin. Apoi am intrat in alta camera, de unde, dupa o perdea, a aparut un fotograf care ma privea in toate ipostazele de uimire sau surpriza, iar aparatul lui prindea tot. Era sedinta foto dinainte evenimentului. Si totul datorita celor de la foto video nunta Bucuresti. A fost o feerie de fericire si entuziasm in privirea si in sufletul meu. Ochii imi luceau ca doua cristale, sufletul imi intinerise cu 10 ani. Eram indragostita si implinita in acelasi timp. Si numai datorita LUI. Fotografiile aveau sa ateste aceasta bucurie de nesfarsit dinauntrul meu.
Apoi drumul a fost foarte scurt: de la biserica si pana la restaurant, unde petrecerea a durat pana dimineata , o dimineata care avea sa ne duca pasii spre un nou inceput,o noua viata in doi.

Un comentariu:

Andreea spunea...

buna.... frumos vis nu?