sâmbătă, 18 octombrie 2008

Pamantenii ,simpli vizitatori

Nu suntem decat musafiri pe aceasta planeta .Inima noastra nu cunoaste decat absolutul altei lumi .Iubirea nu este prezenta decat in universul preturii noastre ,senzatia ca suntem mai buni sau mai fericiti e falsa.Eu ,Andreea ,as dori sa fac o marturisire .Am incetat sa mai caut drumul perfectiunii ,speranta sau dragostea eterna .Eu l-am cautat pe El ,pe Om-ul care nu a aparaut decat putin ,am pierdut sansa de a vorbi cu el si acum incerc sa -mi construiesc o conversatie pe care as fi tinut-o cu El acum cativa ani in urma .Numai ca acum sunt doar eu in fata oglinzii ,doar sufletul meu care rataceste inca ,cauta raspunsurile de atunci .Nu mi-este bine fara el si El stie prea bine insa am o sansa :poate prind acelasi rasarit de soare ca el ,poate mai aud telefonul sunand ca atunci demult,poate merg prin aceeasi ploaie de toamna ca atunci ,ca in acel noiembrie ploios ...Poate il zaresc iar pe El...sa-i adresez o singura intrebare :Ai iertat tot ? Nu trebuie sa folosesc cuvinte marete ,nici un Te iubesc nu e de ajuns pentru acel Om, un zambet cred ca l-ar face mai fericit sau macar l-ar linisti sufleteste dupa atata furtuna...pe El ,pe jumatatea mea...

7 comentarii:

Anonim spunea...

Aceasta este o dedicatie unica pentru un Om special din viata mea...

Anonim spunea...

Cea mai mare durere e sa te simti singura langa acest El, pe care o data il credeai perfect sau chiar era, sa incetezi sa speri...

Anonim spunea...

Nu trebuie sa incetezi sa speri. Insa, de ce sa traiesti mereu cu speranta ca un lucru foarte frumos din trecutul tau se poate intampla din nou? Nu e mai bine sa cauti o modalitate de a ti se intampla alt lucru cel putin la fel de frumos ca cel pe care in regreti si il astepti sa se intample iar?

Anonim spunea...

Sa speram nu incetam niciodata, poate asta e problema.Dar sa speri sa retraiesti emotii de demult cu aceeasi persoana e total gresit nu o sa reusesti niciodata.Cineva a comparat iubirea cu un bibelou de portelan care daca s-a rupt degeaba incerci sa il lipesti, nu mai e nimic de facut,daca s-a rupt s-a rupt si gata! Si atunci ce iti mai ramane de facut sa te indragostesti iar stiind ca o sa suferi iar sau sa zbori din floare in floare...
Eu cred ca daca ai ajuns sa spui am iubit si am fost fericit/a e de ajuns ar trebui sa iti ajunga acele amintiri pentru o viata intreaga...sunt atat de multi care nu stiu ce inseamna sa iubesti!

Anonim spunea...

Hallo Erdbewohnerin!
Ich bin ein Auslander von einem nahen Planet. Mein Planet und mein Volk sind invisibel. Aber ich mag die Farben sehr und dein Planet hat viele Farben. Meine Lieblingsfarbe ist blau. So ich komme wochentlich nach der Erde.
Eines Tages habe ich ein Deutschheft gefunden. Ich habe es geoffnet und ich habe gelernt dass das wunderbar war. Es ist ein Wunderheft denn es hat Antworten fur jede Deutschfrage. Ich mochte ein Wunderheft fur alle Fragen in die Welt.
Ich mag dein Blog. Ich mochte schreiben mehr, aber ich soll jetzt schlafen. Ich bin sehr mude denn meine Fahrt ist lang gewesen.
Bis bald!

Anonim spunea...

Andreei, sperând că nu o bulversez sau nu îi aduc dezamăgire.

Speranţa

Cuprins în gânduri şi plăceri
Speranţei tu te laşi captiv
Şi mult ai vrea ca ce-a fost ieri
Să nu mai fie azi fictiv.

Dar oare cine-ţi poate spune
Că tot ce ieri era frumos
Acum are acelaşi nume
Şi-acelaşi gând bun, luminos?

Căci oamenii se tot transformă
În bine, rău, putem noi şti?
Putem noi şti că noua formă
Ne-arată aceleaşi bucurii?

Anonim spunea...

Der Auslander,
Ma bucur nespus ca in trecerea ta pe acest blog ai lasat un semn. Remarcile tale asupra blogului sunt frumoase iar faptul ca iti place ceea ce scrie, ma face sa cred ca esti un cunoscator bun al limbii romane. Prin urmare, daca nu aduc suparari, te invit sa ne cunoastem mai bine iar acest lucru, din nefericire pentru tine, cred ca trebuie sa inceapa prin a scrie putin mai...romaneste.