sâmbătă, 3 octombrie 2015

Poveste de viata

Intr-o zi un fiu de 16 ani isi intreaba tatal, un om simplu de la tara - "Tata, de majoratul meu, la 18 ani, ce o sa mi daruiesti?". Tatal ii zice: "Nu stiu inca, fiul meu, mai sunt 2 ani pana atunci." A mai trecut 1 an si fiului i se facu rau la scoala, lesina, este dus de urgenta la spital si medicul, dupa investigatii amanuntite, da un pronostic:
"Fiul dumneavoastra are mari pb cu inima. Trebuie sa iladuceti la control periodic pana gasim o solutie mai buna: un transplant. "
Asa a curs 1 an de zile, printre vizite la spital, controale periodice si analize amanuntite. Cand a implinit 18 ani, dupa o operatie reusita, baiatului i s a spus ca e ultima data cand vine la spital. Acum poate sta linistit acasa si totul este foarte bine.
Fericit, tanarul merge acasa si vrea sa spuna vestea cea buna tuturor. Cand intra in casa, gasi pe masa in sufragerie o scrisoare de la tatal sau.
"Fiul meu iubit, cand vei citi aceasta scrisoare vei fi bine sanatos. M-ai intrebat o data ce cadou iti voi da la implinirea a 18 ani. Iata ca ziua asta a sosit, esti major si esti bine. Si ai cel mai frumos cadou daruit de mine- ti-am dat inima mea. Ai grija de ea! Te iubesc! Tata. "

Iata cum oamenii simpli ne dau cele mai bune exemple de viata. Pacat ca doar putini dintre noi invatam din ele. Pupicuri. Andreea.