joi, 4 iulie 2013

Ghinion sau noroc?!



      Nimic nu parea sa ne disturbe vacanta de vara. Al meu prieten tocmai cumparase o masina noua si eram tare mandri de ea, pentru ca ea consuma foarte putin. Ne doream ca in aceasta vacanta sa-i facem si rodajul. Eram convinsi ca va merge super!  Si asa a fost in prima parte a calatoriei. Eram incarcati de bagaje, o geanta frigorifica, chiar si un cort si multe jocuri pentru fratiorul meu, Andrei. Plecasem noi trei, fara parinti: eu, Mara, o tipa de 17 ani nu prea plmbareata, insa dornica de noi cuceriri in orice domeniu, Virgil, prietenul meu, proaspat absolvent al Facultatii de Studii Economice si Andrei, fratele meu de 6 anisori. Peisajul era superb, muntii ne faceau cu ochiul sa ii escaladam nitel. Vremea tinea cu noi. Ne doream sa ajungem la cabana unde rezervasem pentru 5 zile un sejur minunat in inima muntelui. Insa mai era de mers, drum cu serpentine, caldura si nervi in trafic. Pe la mijlocul calatoriei am auzit un zgomot ciudat si deodata motorul s-a oprit si toti am ramas incremeniti, uimiti si nu stiam ce se intamplase. Am tras cu chiu cu vai pe dreapta si am inceput sa ne dam cu parerea. Niciunul dintre noi nu se pricepea la mecanica asa ca am incercat  sa gasim niste solutii adiacente. Cea mai buna ni se parea sa mergem la cea mai apropiata benzinarie sa intrebam acolo unde e cel mai apropiat service auto. Pentru ca eram intr-o pustietate si nimic de genul asta nu se zarea mai aproape, am plecat spre restaurantul pe care il vedeam la 100 m in fata. Nu aveau nimic in comun restaurantul cu un service, dar macar intrebam si aflam o solutie. Aici, un domn amabil, ne-a intampinat cu un pahar cu apa rece, pentru ca era foarte cald. Dupa ce i-am spus problema noastra, ne-a spus ca are o mica rezolvare, de inceput.   
       “Fratele meu e aici si e mecanic, va veni cu voi sa vada despre ce este vorba. Apoi vom comanda de la un magazin super AutoHut tot ce va trebuie, pentru ca va livreaza piese auto imediat in 24 ore si oriunde. Cel mai apropiat service este la 50 km si noi nu avem momentan aici vreo masina disponibila cu care sa mergeti acolo. Plus ca azi e duminica si sigur nu gasiti pe nimeni acolo la service decat maine dimineata. ”
            Am acceptat pentru ca era singura si cea mai buna rezolvare pentru moment. Fratele domnului amabil ne-a spus care e buba masinii: motorul se facuse praf. Nu stiam de la ce, insa era grav.
            “Bine ca AutoHut este si magazin online. Trebuie sa stiti ca magazinul AutoHut ofera livrare in 24 ore, are preturi mici, ofera posibilitatea de a compara preturile online si de a face o comanda rapida fara inregistrare, ofera garantie pentru produsele comercializate, are stoc de peste 200.000 de piese pentru orice marca de masina si ofera livrare gratuita pentru comenzi peste 399 lei. ” ne-a mai informat domnul acela dragut.
           Intr-adevar am cautat pe site, am gasit toate informatiile necesare, o gama variata de marci si am putut comanda usor ce ne trebuia. Imediat ne-a venit raspunsul si comanda a fost inaintata. Aveam doar de asteptat. Ne-am cazat la acel restaurant, care avea si cateva camere in spate pentru angajati. Au fost draguti sa ne inchirieze una si astfel a trecut o zi din vacanta noastra. Imediat ce au venit piesele, a doua zi, fratele patronului dragut, mecanicul, ne-a ajutat cu montarea si puteam zice ca eram iesiti din incurcatura si ca mai puteam salva inca 4 zile de vacanta. Le-am multumit mult si lor si celor de la AutoHut si ne-am continuat drumul spre munte.
             Concediul a fost frumos in continuare, vremea a fost minunata, amintirea ghinionului departe, insa ce ne-a bucurat a fost ca am cunoscut oameni amabili cu aceasta "ocazie" si firma AutoHut si-a facut datoria pe deplin.
Drum Bun!
Si ca sa va lamuriti mai bine de acest magazin de piese auto, de seriozitatea si promptitudinea lui, intrati pe facebook.

Un comentariu:

Andreea spunea...

aveti masina? hop la AutoHut!