vineri, 12 iulie 2013

Balul



        Vroiam  sa fie totul perfect in ziua balului mascat dar nu aveam idee ce sa imbrac. Vremea ma incurca, era foarte frig pentru luna decembrie. Incercasem tot felul de costume pe care le imprumutasem de la rude. Niciunul nu venea pe mine si timpul era scurt pentru a mai merge la cumparturi prin oras. Dar verisorul meu avea sa ma salveze miraculos.
“Am o idee, Andrei. Mi-a spus el. Sora mea mi-a cumparat haine online de la un magazin bun-Vogati si putem face un costum din ele, de exemplu vei fi: „Beachboy”. O sa-ti explic eu! Vino! ”
Mi s-a parut solutia cre imi lipsea si in disperarea mea nu mai aveam alta iesire. Am plecat cu el acasa.
Intr-adevar avea foarte multe haine interesante ,mai ales barbatesti foarte bune calitativ si moderne. Eu insa trebuia sa fac un costum de bal. Cum sa fac din hainele astea?
“Stai linistit, ca vom gasi noi ceva super. ” m-a linistit el parca ghicindu-mi gandurile.
S-a dus intr-o camaruta din dreapta si a venit cu inca o punga de haine de toate culorile si marimile. Mi-au atras atnetia niste tricouri care veneau mulat pe mine si care ma faceau sa arat ca un baiat de plaja… asa cum imi sugerase verisorul. Ideea imi placea din ce in ce mai mult. Apoi mi-am indreptat privirea catre o pereche de papuci de plaja foarte nostimi care ma defineau in acest rol. Era si foarte simplu de imbracat si de purtat: un tricou mulat de plaja, o pereche de papuci, niste bermude si la final o pereche de ochelari care atrageau toate privirile petrecerii. Beachboy, super denumire si clar ca voi fi unicat!
Am probat hainele in oglinda, paream un baietandru fericit si smecher care vine sa atraga mintile unei fete, eram sexi, ma simteam comod in hainele acelea si foarte bine. Totul era minunat, aranjasem cu costumul in timp record, acum asteptam mometul petrecerii si poate trebuia sa fac rost si de o caleasca, ca in poveste, ca nu aveam cu ce sa ma deplasez in acest costum simpatic, in miezul iernii!!! O sa mor de frig , daca nu pun mana pe o “limuzina cu blanita inauntru” , mi-am zis in gand si am pornit-o spre casa, ca un Beachboy cuminte pana la petrecere.

 

Un comentariu:

Andreea spunea...

Vizitati magazinul VOGATI!