duminică, 10 martie 2013

Slabim sanatos

Uneori ne intrebam de ce nu slabim daca nu mancam mult?!Alteori de ce ne ingrasam daca nu mancam?! Frecvent intalnim intrebarea de ce avem nevoie de sport cand suntem slabi?! Dar oare de ce ne trebuie produse adiacente pentru a ajuta slabitul?! As putea sa va povestesc ceva interesant ce au patit doua prietene ale mele: una foarte grasa si alta asa si asa. Ambele isi incercau norocul, tinand cure de slabire fiecare in felul sau propriu. Angela, o tipa micuta dar de 90 kg, se chinuia zilnic sa si alerge pe stadion echipata adecvat. Amelia, o tipa inalta dar de 100 kg, se infometa mereu pentru a ajunge la greutatea visata de 70 kg. La sfarsitul unei luni, ele se intalneau si se cantareau. Vorbe multe, povesti, sentimente prin care treceau cu aceste cure le incerca pe fete in fiecare moment. Urmatoarea luna la fel. Si tot asa o tineau de aproape un an. Numai ca vara trecuta la sfarsitul lui iulie, cand s-au intalnit din nou ele, Amelia avea greutatea visata si parca deodata. Angela s-a speriat. Doar mai avea de dat jos cateva kg de cand nu se mai vazusera. Cum se intamplase aceasta minune?! A intrebat-o dar Amelia nu a vrut sa-i dea niciun raspuns concludent. Atunci a urmarit-o. A stat si a supravegheat casa ei ca nu cumva sa faca ceva pe la spate, ori sa mearga la vreo sala de fitness sau altceva in secret. Zile in sir nicio miscare stranie la Amelia acasa. Cand a urmat intalnirea, Angela tot o privea ciudat pe prietena ei, suspicioasa si intrebatoare la feicare miscare a ei. In ultima instanta a apelat la o metoda deloc frumoasa. s-a uitat in geanta ei. Ce credeti?!Acum a aflat raspunsul la atatea intrebari: in interior Angela a zarit o cutie herbalife. Curiozitatea a impins-o mai departe. A citit pe ea: slabire cu Herbalife. Asta era. N-a zis nimic pentru moment.
Insa a ticluit un plan. La urmatoarea intalnire, i-a schimbat pastilele din interior cu altele de la aceeasi firma.
Peste o luna Amelia a venit speriata la prietena ei, Angela.
"Nu stiu ce am patit?! Ma ingras pe zic e trece. Cred ca m-am imbolnavit. ", a spus ea speriata.
"Nu cred! O fi oare de la pastilele pe care le iei?! "
"Dar nu iau nicio pastila! "
"Ba da. Uite, iei produse de la herbalife, de ingrasare. " a spus Angela si a scos o cutie herbalife de la ea din geanta.
"Nu de astea. Eu iau altele. " a zis Amelia si i-a aratat prietenei sale cutia cu produse de slabit herbalife. Atunci a realizat ea ca facuse greseala ca nu ii spusese Angelei mai demult acet lucru si nu era corect fata de intrecerea lor.
Angela o privea parca cerandu-i o explicatie. Amelia si-a cerut scuze imediat si a inteles ca fusese pacalita, produsele fiindu-i inlocuite cu altele. Pentru ca erau prietene bune, acest incident nu le-a facut sa se certe, ci dimpotriva sa fie mai unite si sa slabeasca sanatos cu HERBALIFE.
Deci luati aminte cum si in ce fel slabiti si neaparat povestiti si celorlalti despre ce descoperiri faceti in materie de produse de slabit sau de ingrasat, pentru ca trebuie sa ne ajutam recirpoc, nu?!
O zi buna, plina cu soare in suflet!

Un comentariu:

Andreea spunea...

Fiti increzatori cu wellness!