miercuri, 29 iunie 2011

La multi ani, Petra!

Stiu ca azi e o zi sfanta ca multe altele din calendarul ortodox, insa vreau sa ma opresc si sa-i urez toate cele bune unei persoane cu care am petrecut multe momente frumoase acum cativa ani si care imi citeste blogul periodic. Este o persoana deosebita si ii doresc sa fie fericita macar jumatate cat sunt eu acum, sa-si indeplineasca toate dorintele si sa aiba in viitor o familie implinita. Pastrez fiecare amintire in suflet, fotografii sau mesaje si nu regret nimic din ceea ce am facut noi doua in trecut. Cred tot timpul ca exista o soarta, care ne este favorabila sau nu fiecaruia la un moment dat, doar ca trebuie sa asteptam acel moment rabdatori si linistiti. Din fiecare prietenie eu invat ceva, si la final, cand vine momentul concluziilor, mai matura si mai inteleapta, inteleg ce si daca am gresit cu ceva. Important este sa stii cand vine aceasta clipa. Avem nevoie mereu sa facem un remember in time, in viata noastra si sa simtim inca o data ce a fost frumos, sa ne intrebam de ce s-a terminat si daca am fost noi vinovati. Apoi sa continuam si mai puternici drumul ales.
Sper sa petreci frumos de ziua ta, Petra si sa ai parte de tot ce e mai frumos in viata de acum incolo. M-am oprit putin si am asternut cateva randuri pe blog ca un mic cadou de ziua ta, multumindu-ti inca o data pentru ca mai rasfoiesti paginile astea electronice ale blogului meu. Si o data poate vom mai avea timp de taclale ca alta data, insa nu stiu cand... Timpul este un mare dusman si fiecare trece prin viata rapid ca un calator prin amintiri...La multi ani! Inchin azi un pahar de sampanie in cinstea ta, draga prietena!
A ta, Andreea.

3 comentarii:

Andreea spunea...

Alles Gute zum Geburtstag!
Acela este numarul meu de telefon de pe care ti-am dat sms-ul !Te pup!

Anonim spunea...

Iti multumesc inca o data pentru urari, pentru aceasta postare care mi-este direct adresata! subscriu la comentariul care ti l-am lasat si la postarea anterioara acesteia.
Da, recunosc faptul ca tacit am ramas prietene desi mult timp n-am mai stiut una de cealalta mare parte din motivele care le-am mentionat in celalalt comment. Poate ne facem timp o data sa mai stam la povesti si sa-ti spun cum traiesc cea mai frumoasa parte a vietii mele care sper sa fie nesfarsita (a rasarit soarele la propriu pe strada mea - in curand voi deveni chiar dna Soare :))si cat de multe planuri de viitor mai am inca de realizat!
Ma bucur ca esti fericita inca p-atat cat sunt eu (Dumnezeu nu doarme si da fericire mai devreme sau mai tarziu celor ce-o merita)si ca esti ca de obicei vesela si optimista, ai fost perseverenta in a-mi trimite mereu de ziua mea cate un gand bun si asta m-a facut sa-mi mai treaca supararea si dezamagirea si sa sper ca poate in final te-ai convins ca nu sunt o prietena falsa ci am ramas oarecum fara vreo pretentie alaturi de tine cu gandul si sufletul (pentru cine considera ca astea-s balarii, rog sa faca pasi c-am mai vazut p-aci niste chestii acide care nu-si aveau sensul, razbunari ieftine pe cine nu trebuie si din propriile prostii!)
Raman datoare c-un pahar de sampanie pentru cand ne-om mai vedea si pana atunci inchinam de pe unde-om fi in cinstea noastra.
Sarbatorita de astazi :)

Anonim spunea...

Sunt multe, Petra, de povestit si cred ca nu ne ajung zilele sa ne impartasim ce ni s-a intamplat pana acum. Cred ca asa a fost sa fie scris si ca incepem fiecare o alta perioada frumoasa din viata noastra. Imi pare bine insa ca datorita trecutului,uneori dureros, ne-am intalnit si ne-am cunoscut. Sper sa-mi mai impartasesti momente fericite din viata ta, chiar cu ajutorul acestui blog. O sa fac si eu idem. Poate ca ai observat, prin ce am scris, ca mi se intampla si mie ceva frumos. Te pup! Andreea