marți, 18 noiembrie 2008

Multumesc Mama ,Multumesc Tata...

As lasa aceste cuvinte fara nici un comentariu ,insa un simplu multumesc nu va fi deajuns pentru cat ne dau parintii in viata si pentru cat se jertfesc ei pentru noi ....Un VA IUBESC simplu nu poate acoperi niciodata toate imbratisarile si ajutorul pe care ni le-au dat. Asa ca va las pe voi sa spuneti alte cuvinte potrivite ...Eu doar atat pot afirma .Sunt un nimeni fara Mama si Tatal meu .Ei pot exista ,pot fi cineva fara mine , eu fara ei niciodata !
Va ador parintii mei si iertati-ma daca v-am suparat vreodata !

Tudor Gheorghe - Mama coace paine


Tudor Gheorghe - Maicuta - Despre Cum Era Sa Zobr (Grigore Vieru - Marin Sorescu)


Tudor Gheorghe - Au innebunit salcamii


Tudor Gheorghe - Valtul rozelor

5 comentarii:

Anonim spunea...

Dedicatie speciala pentru Ema si Sorin! Va iubesc !

Anonim spunea...

Foarte frumos sa amintesti si altora ca ar trebui sa multumeasca parintilor pentru simplul fapt ca le-a dat viata...
Uneori prinsi in valtoarea vietii uitam de ei si ne dam seama mult prea tarziu cand ei nu mai sunt, ca poate nu le-am spus nici macar "VA IUBESC!"

Anonim spunea...

Avem o dorinta in noi de a face lucruri mari si marete incat uitam ca unele lucruri simple sunt cu mult mai importante si mai folositoare.

Anonim spunea...

Parintii.....ingerii pazitori pe care Dumnezeu ni i-a dat pe pamant. Se sacrifica pentru noi, ne ofera ce este mai bun, ne iubesc neconditionat, isi regasesc tineretea in viata noastra, traiesc la maxim fiecare clipa din existenta noastra. Mi-as fi dorit ca acesti ingeri pazitori sa-mi fie aproape toata viata, dar Dumnezeu i-a placut prea mult si i-a luat la El. Va multumesc pentru tot ce ati facut pentru mine si ma rog ca bunul Dumnezeu sa va odihneasca sufletele in pace.
Cuvintele sunt prea sarace pentru a multumi parintilor, pentru a descrie recunostinta si iubirea pe care le-o port in suflet.
Fericiti cei care isi au parintii inca in preajma ... faceti-va timp macar 5 minute pe zi sa le spuneti VA IUBESC sau MULTUMESC si sa-i imbratisati cu drag. Conteaza mai mult decat orice cadou pretios din lumea asta.

Anonim spunea...

Pentru cei care iubesc muzica - sau chiar daca nu, poate or sa inceapa acum:) -, iata cateva melodii frumoase:
Mama (Catalin Crisan)
Iubeste-i pe parinti (Catalin Crisan)