joi, 1 septembrie 2011

LA MULTI ANI mie, blogul e cadoul meu, nu?



V-ati intrebat mereu cine sunt de fapt: Elena, Andreea sau Bobo? Cred ca am reusit in sfarsit sa ma identific: ma cheama Elena, am o anumita varsta care ma face inca tanarasilocuiesc in Ardeal, in locul unde m-am indragostit, unde am invatat ca civilizatia exista, ca oamenii stiu sa se respecte, unde natura este mult mai frumoasa. Chipul, fizicul, nu cred ca conteaza, nu?

Acum trei ani m-am nascut ca sa scriu, sa impartasesc cu voi niste opinii si sa fac un dialog cu cei interesati. Va multumesc tuturor care au poposit nitel aici si mi-au raspuns la intrebari, mi-au dat idei noi si m-au suportat atat timp. Nu vreau sa enumar aici toti prietenii sau dusmanii, insa m-am simtit bine ca mi-ati rasfoit blogul, ca l-ati apreciat si l-ati admirat. Imi place mult sa scriu, sa povestesc intamplari din viata tuturor, sa descriu fapte ce le-am trait singura sau impreuna cu voi, sa cer sfaturi sau pareri diverse. Mi-ar fi placut sa aveti curaj sa -mi comentati mult mai mult, sa-mi dati idei mult mai indraznete, insa ma multumesc cu atat deocamdata. Poate la anul...

O sa continui cu episoadele din plimbarile mele si capitolele din cartea mea, caci drumul este inca lung. Sper sa am si idei bune, nu?

Inca un LA MULTI ANI draga blogule, 3 ani impliniti si la cat mai multi cititori de acum inainte!

Va pupa aceeasi Andreea!

Thanks for everything!

3 comentarii:

Andreea spunea...

Aveti alte idei de cadouri pentru mine?

Anonim spunea...

o zi plina de spontaneitate in care sa spui 'da!' oricarei idei care iti trece prin cap!
Te pup!

Anonim spunea...

La MULTI ANI TIE si blogului tau,nu ,daca este sarbatoare de ce nu,la mai mare si la mai multe impresii din tot ceeace te caracterizeaza,pentru ca toate aceste sunt facute pentru simtite ,ascultate ,vazute si nu in ultimul rand aprecite de muritori de rand.

Pupici si la mai multe excursii.