vineri, 20 mai 2011

La multi ani, Hellene!

Anul asta diferit? Nu cred... Insa o urare, pot face, din inima, tuturor celor cu numele de Constantin si Elena! La multi ani, tatalui meu, pe care il iubesc foarte mult! Si celorlalti prieteni ai mei! Fiecare zi onomastica aduce in sufletul fiecaruia amintiri placute sau dureroase, dar mereu memorabile...Ma gandeam, acum doua zile, la anii trecuti, la aceeasi zi, la aceeasi sarbatoare, la acelasi soare si la aceleeasi urari, insa mai ninsi de timp, ingandurati sau cu mai multe sperante si vise noi. Noi sntem cei care facem fiecare zi sa arate altfel sau la fel, sa ne oprim un moment, ca sa privim in spate sau sa ridicam privirea si sa ne uitam la cer...la infinit.
Imi doresc liniste, dragoste si o raza de lumina. Cred ca viata totusi poate fi frumoasa, ca o zi de vara dupa ploaie, doar sa speri ca vei prinde soarele acela dupa furtuna. Daca te uiti fix la razele solare, la lumina lor, si apoi in sufletul tau, exista o caldura care face legatura intre prezent si trecut, intre nazuinta si credinta, intre dragoste si placere.
Sa aveti parte de tot ce este mai frumos, sarbatoritilor, eu, una, vreau sa traiesc clipa in cel mai frumos mod, alaturi de cei mai dragi oameni din viata mea, si cat mai mult...fara regrete si dubii.
Va pup!Andreea

Un comentariu:

Andreea spunea...

la multi ani, Elena !