sâmbătă, 16 octombrie 2010

LA MULTI ANI - 12 Octombrie

Dedicat celor dragi mie...(se stiu ei)
Va multumesc tuturor care mi-ati scris un mesaj de felicitare sau un mail de ziua mea. Ma bucur ca nu m-ati uitat. Uneori sunt trista ca a mai trecut un an, dar trebuie sa fiu optimista ca sa rezist in noianul asta de probleme pe care mi-l rezerva viata. Sper sa fiu mai vesela in urmatoarele zile si sa mai comunicam, insa asta depinde de D-zeu si de destin. Nu am dat petrecere si nici nu am dansat asa mult in ziua aceasta, doar am inchis ochii si am privit in trecut la ceea ce a fost frumos, in prezent la ceea ce este mirific si in viitor la ceea ce vreau sa fie sublim. Am realizat ca familia este comuna in toate aceste dorinte si ca superb este sa ai cu cine impartasi un necaz sau o bucurie si sa stii ca iubirea si rabdarea vindeca toate ranile.
Va pup, Andreea.

2 comentarii:

Andreea spunea...

Viata este o lupta, important este sa stii pe ce front o duci: cu aliati sau singura. In prima varianta ai invinge, in a doua ar fi remiza...

Anonim spunea...

Buna Ziua!
Eu sunt Vlad, unul dintre membrii Radio Whisper, un radio anti-manele dedicat bloggerilor si nu numai.
Am vizionat cu atentie blogul tau si vreau sa spun ca am fost foarte fascinat de ceea ce am gasit. Am fost atras de subiectele interesante si de originalitatea articolelor. Felicitari ! Încep sa îl citesc cu drag.
Noi promovam la radio diferite articole ale bloggerilor, iar azi am promovat un articol de-al tau ; am specificat sursa articolului si am deschis si un subiect pe baza acestuia. Daca doresti, poti sa ne recomanzi orice articol si noi îl vom promova.
Cu scuzele de rigoare pentru acest mesaj de tip spam,acest mesaj este dedicat tie si la cei care merita care ii citim aproape zi de zi.
Ne-ar face placere, de asemenea, sa stim ca ai dori sa ne sustii în acest proiect de radio si sa accepti o eventuala colaborare.
Pe Radio Whisper se difuzeaza toate genurile de muzica, exceptând manele si piesele necenzurate, avem si câteva emisiuni, stiri etc. Ne-am propus sa realizam un proiect mare, iar pentru asta avem nevoie de sustinerea si ajutorul tau si al celorlalti colegi bloggeri. Dorim sa cream o echipa numeroasa, de oameni cu un talent aparte si m-am gândit ca, poate, ai vrea sa ni te alaturi si sa colaboram, binenteles, pe unul dintre domeniile care îti place. Dorim, de asemenea,sa iti acordam un scurt interviu. Pentru noi sunt importante ideile si modul de a gândi al bloggerilor si al ascultatorilor nostri.
Îti multumesc pentru timpul acordat, iar acum îti propun sa adaugi linkul sau bannerul nostru pe blogul tau si sa ne dai add la id-ul asculta.whisper sau un email asculta.whisper@yahoo.com pentru a discuta mai multe.www.radiowhisper.com
Multumesc,Cu stima Vlad!