sâmbătă, 27 iunie 2009

Un rege ,o moarte timpurie ,un ultim omagiu

Poate ca nu sunt in masura sa comentez eu aceasta pierdere mare pentru ca nu mai sunt un fan inrait al cantaretului Michael Jackson.Dar am fost si am crescut cu muzica lui si macar un omagiu scurt , cateva randuri de amintire sa las in urma in memoriam .Sunt multe lucruri de scris :frumoase sau urate despre acest star al muzicii ,insa acum cand el s-a stins ,nu cred ca mai are rost sa facem vreun comentariu rau la adresa lui .Stiu ca era iubit ,melodiile lui te ridicau de pe scaun ca sa le dansezi.Si nu era timpul sa fie luat in ceruri .Mai avea multe de demonstrat aici pe pamant .Insa d-zeu cred ca l-a strigat pentru a fi langa el si langa ceilalti asi ai muziccii ... Vei ramane aici in inimile noastre si poate ca moartea ta ne va mai maturiza pe noi, muritorii de aici .

Esti legenda nemuritoare a muzicii pop si chiar de nu ai avut coroana ,acum cred ca ai un tron vesnic si ne veghezi de acolo ,de sus !
Te iubim !
Astept comentariile voastre la aceasta pierdere !

Andreea si fanii

2 comentarii:

aceeasi Andreea spunea...

... rest in peace !

Paul spunea...

Intr-adevar, un mare artist. Si ca toti marii artisti, o sa fie deopotriva laudat si hulit. Fiecare in functie de ce parte doreste sa o vada: buna sau rea.