luni, 27 iulie 2009

Ganduri de vacanta ...

Soare ,liber la mare ,relaxare sau adrenalina ?Ce alegeti ?Liniste uneori si un pic de agitatie seara .O plimbare prin intreaga lume alaturi de cel pe care il iubesti ?Da ,este o solutie!Si daca iti iese si traseul cel visat e mai bine !Voi la ce va ganditi ?La ce nazuiti ?Eu? Doar la o oaza de liniste sufleteasca ,implinirea tuturor dorintelor si o lacrima de iubire ...

Praga ,orasul cristalurilor ,al romanticilor , al gandurilor noastre de liniste!

Milano ,domul maiestuos din centru si Opera care se ridica impunatoare ii da o culoare aparte .doar tu trebuie sa te mai plimbi sa te simti iubita si impacata ca ai ajuns pana aici ...

Venetia ,apa cristalina a iubirii susura ganduri de pace si dragoste alaturi de El ...Gondola eleganta se misca pe apa unduitoare si porumbeii te saluta mereu veseli din Piata San Marco .

München ,oras rece ,cu constructii mai sobre ,dar care te cucereste prin splendoarea Pietii Primariei si prin punctualitatea nemteasca a locuitorilor .

Toate nu ar fi asa frumoase decat langa cel pe care il iubesti,cu gandul la parinti si alaturi de prieteni! (Danke, Adri si Sandel!)

Astept pareri de vacanta !A voastra ,Andreea.

2 comentarii:

aceeasi Andreea spunea...

Pupici caldurosi !

Oachi spunea...

he, he...si de la mine pupici caldurosi, de aici din orasul ala al romanticilor cum bine spuneai :)