vineri, 29 martie 2013

Usori ca fulgul



             Intotdeauna mi-am dorit sa aflu secrete si povesti fara sa fiu vazuta. Mereu am visat sa fiu undeva fara sa fiu observata si sa stiu tot ce se petrece sau ce va urma sa se petreaca fara sa ma simta nimeni. Nu puteam face asta, decat daca eram o albinuta, un fluture, o gaza sau doar sa umblu usor, “in varful picioarelor” , cum spunea bunica mea. M-a gandit cel mai bine intr-o zi si am gasit solutia perfecta. Ar trebui sa-mi gasesc incaltamintea perfecta care m-ar face sa zbor printre informatii, priviri sau alte intamplari. Dar unde? Zorile Store, cred ca asta este rezolvarea.
             Zis si facut. Mi-am procurat incaltamintea perfecta, papucii Grendha, si am pornit la drum. Imi doream sa stiu intai parerea prietenilor despre mine. M-am furisat, cu paupcii usori ca fulgul, in curte, unde erau cativa dintre prietenii mei si am ascultat fara sa fiu privita sau auzita. Mda…pareri bune in general. “Fata buna, sufletista, deloc zgarcita! ”
Am continuat cu aceeasi papuci minunati sa cutreier franturi din viata mea. Am intrat la colega mea de munca si am ascultat. Nimeni nu m-a observat, parca zburam usor. Atmosfera era placuta in biroul ei si domnea o liniste care nu aducea nicio barfa importanta. Atunci am iesit si am mers la vecinele mele, cu care imparteam toate serialele si stirile de la televizor zilnic. Era ziua uneia dintre ele si petrecere mare. Nimic rau nici din partea aceasta, doar voie buna si glume cu bun simt. Am plecat impacata si fericita cu aceeasi incaltaminte usoara ca un fulg.
             Acum astept iar primavara sa o iau iar la trop. Doriti si voi sa-mi calcati pe urme, vorbesc chiar la propriu, atunci incercati pe Zorile Store si veti avea surprize frumoase cum am avut si eu, acum “usoara ca un fulg“, o adevarata "ambasadoare ZORILE STORE" .

Niciun comentariu: